PITTA CAN GENT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Can Gent. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:01 Om 17u55 besteld en pas om 19u35 geleverd Het eten was koud. Vind ik spijtig want anders is het eten altijd top
24 jan 2023 om 20:33 1 Pizza was aangebrand,2de pizza gevraagt met gekruiden kip dan verwachten we stukjes verse kip maar niet kip van de rol.
24 jan 2023 om 17:02 Hersey çok guzeldi ama sadece soguk geldi
24 jan 2023 om 11:25 Super snel geleverd, waren nog niet klaar na ons bestelling te hebben gedaan :)
21 jan 2023 om 7:27 Kumpir was niet zo lekker en op een bol
15 jan 2023 om 1:08 Heel lekker en verzorgde kipschotels.
13 jan 2023 om 20:01 Was heel lekker als altijd maar wel lange bezorgtijd
9 jan 2023 om 19:30 Het eten was heel koud
5 jan 2023 om 19:24 Eten snel bezorgd. Maar dat was het enige positieve. Grote pita mix die eigenlijk even groot was als de kleine die in de bestelling zat 12 euro!! 2 euro extra voor 10 sompige frieten. Broodje viel uit elkaar. Verslunste sla. Meer groenten dan vlees.
30 dec 2022 om 19:05 Lekkere kumpir, ik denk dat elke pitta zaak op z'n manier een bicky burger maakt?
27 dec 2022 om 0:32 Eten was koud, kumpir met kip gevraagd en ik kreeg andere ingrediënten die ik niet had gevraagd. Sorry
25 dec 2022 om 8:55 Kan beter frietjes lekker pizza was niet zo lekker .